Inloggen | Registreren

Pameijer - Activeringscentrum de Bongerd - Capelle a/d IJssel

Activeringscentrum De Bongerd in Capelle a/d IJssel is er speciaal voor volwassenen met een (licht) verstandelijke beperking die als gevolg van hun beperkingen niet kunnen deelnemen aan gewoon werk. Er wordt ondersteuning geboden op het gebied van dagbesteding, gericht op het bevorderen van het welzijn, de zelfstandigheid, zelfredzaamheid en persoonlijke ontwikkeling. Hierbij is het uitgangspunt dat er meerdere maatschappelijke voorzieningen in de locatie gehuisvest zijn, zodat deze een multifunctioneel centrum is dat een explicite toegevoegde waarde in de samenleving/in de wijk heeft. 

Voor de Bongerd mochten wij een advies, procesbegeleiding, coördinatie en een nieuwe professionele keuken leveren. Zo verzorgend wij bijvoorbeeld aansluitpuntentekening en stuurden wij de onderaannemers aan wat betreft elektriciteit, water, het kanaalwerk en de luchtbehandeling in de keuken. 

Wat betreft de uiteindelijke keuken is er gekozen voor twee Bertos fornuizen met een ingebouwde oven, hebben wij de bestaande Meiko doorschuifmachine herplaatst en de afzuigkappen van Nu-Air Ventinox geleverd.

Keuken Pameijer - Activeringscentrum de Bongerd
Keuken Pameijer - Activeringscentrum de Bongerd
Keuken Pameijer - Activeringscentrum de Bongerd
Keuken Pameijer - Activeringscentrum de Bongerd
© 2019 Schoondergang van Zwanenburg
Realisatie: Urban Heroes

Storing? Bel +31 (0)10 288 57 79