Inloggen | Registreren

Daarom zijn we samen

Toen Schoondergang en Van Zwanenburg elkaar destijds voor het eerst aankeken, was het alsof ze elkaars spiegelbeeld zagen. Met identieke ideeën over hoe je acteert in de markt van professionele keukens (de kunde van Schoondergang) en horecabenodigdheden (waar Van Zwanenburg alles van af weet). Met het besef dat er hetzelfde werd gedacht over aanpak, over service naar de klant. Over visuele perfectie en gewenste technieken. Aanvullend door het verschil te maken.

Gelijke principes over kwaliteit en vakmanschap. We hebben overeenkomsten in opvoeding zelfs. Onze beroepsmatige opvoeding die samen een slordige twee en een halve eeuw teruggaat. Toen keukens nog met 'sch' werd geschreven en benodigdheden nog 'gereij' werd genoemd, werd het er bij beiden al met de paplepel ingegoten. De één noemt het doorgewinterd. De ander ervaring. Voor bereiden. Voor bedienen. 

Voor bereiden.

Wat is Schoondergang zonder Van Zwanenburg? Schoondergang is sterk in grootkeukentechniek. De kundigen op het gebied van professionele keukens. Waar ervaring decennia teruggaat. Waar afspraak altijd afspraak is en waar niet te tornen valt aan het hoge kwaliteitsniveau. Vakmanschap tot in de puntjes. De generaties hiervoor hebben die lat toen al hoog gelegd. In een branche waar zoet niet zuur kan zijn en koud nu eenmaal afgewisseld wordt met warm. Schoondergang. Voor bereiden.

Voor bedienen.

Wat is Van Zwanenburg zonder Schoondergang? Van Zwanenburg loopt al zo lang mee dat we bijna gaan denken dat het aan de wieg van alle restaurant- en keukenartikelen heeft gestaan. Artikelen waar Van Zwanenburg alles van af weet. Kenners zijn het. Van servies. Van glas. Van hotelporselein. Van al die andere duizenden producten voor op tafel of in de professionele keuken. In een branche waar het voorafje in balans moet zijn met het nagerecht en waar sfeervol vraagt om praktisch. Van Zwanenburg. Voor bedienen.

Grootkeukentechniek

Eigen ontwerpers. eigen tekenaars. eigen productie. eigen planners. eigen project­leiders. eigen installateurs. eigen monteurs. eigen service en onderhoud. Omdat het ontwerpen van professionele keukens altijd maatwerk is, heeft Schoondergang van Zwanenburg alles en iedereen die daar een belangrijke rol in speelt, in eigen huis. Omdat we geen half werk leveren.

Lees meer 

Bekijk projecten

Voor o.a. deze klanten hebben wij met veel plezier ruimtes ingericht

Restaurant- en keukenartikelen

U bent food professional. Wij zijn kenners van restaurant­ & keukenartikelen. Hotel­ porselein, bestek, glaswerk, aankleding van uw couverts, buffetartikelen of keuken­ artikelen voor de professionele kok. We voeren naast onze eigen merk Grocier, nog veel meer A-merken in ons assortiment. Bovendien heeft u een ‘leverancier van A-­merk kwaliteit’ nodig. Omdat de betere kwaliteit en service zich op lange termijn altijd uitbetalen.

Lees meer

Bekijk projecten

Voor o.a. deze klanten hebben wij met veel plezier ruimtes ingericht

Service en onderhoud

U heeft een leverancier nodig. Een leverancier die weet waar hij over praat, die weet wat er speelt in de branche en die als geen ander direct inzetbaar is. Met de ervaring die we in al die jaren hebben opgebouwd, met de kennis en met de kunde waar onze reputatie op is gebouwd. Het ene moment springen we in de auto en rijden wij naar u toe. Het andere moment bewaren we de rust om het juiste advies uit te brengen. 

Lees meer

Bekijk projecten

Voor o.a. deze klanten hebben wij met veel plezier ruimtes ingericht

Terug naar boven
© 2023 Schoondergang van Zwanenburg
Realisatie: Urban Heroes

Storing? Bel +31(0)88 7890123