Inloggen | Registreren

Glaswerk

Glazen bij Schoondergang Van Zwanenburg

Schoondergang Van Zwanenburg levert een ontzettend breed en diep assortiment van wijnglazen, bierglazen, koffieglazen, tumblers, waterglazen, kannen, theeglazen, ijscoupes, schalen en frisdrankglazen van uiteenlopende merken zoals Arcoroc, Libbey en Royal Leerdam.

Glaswerk online

Glaswerk mag niet ontbreken op de gedekte tafel in een restaurant. Het geeft uw restaurant en tafel net dat beetje extra en is ideaal om op een mooie manier dranken en gerechten te presenteren. Glas wordt al lang niet meer gebruikt voor alleen koude dranken. Er zijn talloze koffie- en theeconcepten waarbij gebruik gemaakt wordt van glas. Ook voor bijvoorbeeld soep of amusegerechten gebruikt men in toenemende mate glas om de maaltijd te presenteren. Het geeft een transparante, heldere indruk.

Schoondergang Van Zwanenburg heeft vanzelfsprekend ook een aantrekkelijk assortiment dubbelwandige glazen. Deze zijn uitermate geschikt voor de presentatie van dranken, maar ook bijvoorbeeld amuses en soepen. Dubbelwandig glaswerk heeft de eigenschap dat het isolerend werkt en dus dranken en of gerechten, die warm zijn, warmhoudt en dranken die kouder zijn, juist langere tijd koud houdt. Ondanks dat scherven geluk brengen, kan glasbreuk een behoorlijke aanslag op de portemonnee zijn. Daarom experimenteren veel glasproducenten met de sterkte van het glaswerk. Wat sterkte betreft is bijvoorbeeld F&D (Fine & Durable) glaswerk een absolute sensatie. Het is niet alleen rijk qua vormgeving en beleving, maar daarnaast ook ijzersterk. Wel eens een glas eindeloos omgestoten of een spijker met een wijnglas in een plank proberen te slaan? F&D glaswerk bewijst dat het kan. F&D (Fine & Durable) glaswerk is uitermate geschikt voor intensief horecagebruik en getest op minstens 2.000 wasbeurten.

Schoondergang Van Zwanenburg is uw partner bij uitstek voor advies en levering voor allerlei restaurant- en keukenmaterialen en dus ook voor een mooi glas op uw tafel. Wanneer u meer wilt weten over het ideale glaswerk voor uw bedrijfsrestaurant of catering, kunnen wij u altijd helpen

© 2020 Schoondergang van Zwanenburg
Realisatie: Urban Heroes

Storing? Bel +31(0)88 7890123