Inloggen | Registreren

Bestek

Vorken, messen en lepels die goed in de hand liggen zijn essentieel voor het genieten van de maaltijd. Wij van Schoondergang van Zwanenburg voeren verschillende merken! Ons huismerk springt hierbij in het oog. 
Van het merk Grocier voeren wij verschillende lijnen. 


Boston 18/10 RVS
Boston 18/10 bestek is geschikt voor de vaatwasser/vaatspoelmachine
De serie Boston oogt stijlvol door zijn elegante ronde lijnen zonder verdere versieringen. Hierdoor krijgt de set een luxe en tijdloze uitstraling.
Boston geeft net dat extra beetje allure, of je nu aan de lunch of aan het diner zit.

Houston 18/10 RVS
Houston 18/10 bestek is geschikt voor de vaatwasser/vaatspoelmachine
Met de serie Houston ben je op alles voorbereid. Houston heeft een moderne uitstraling met zachte lijnen. Een multifunctioneel tijdloos design voor ontbijt & lunch.
Houston is ontwikkeld voor intensief dagelijks gebruik en onderscheidt zich door de beste combinatie van kwaliteit, afwerking en duurzaamheid.

Houston 18/0
Met de serie Houston ben je op alles voorbereid. Houston heeft een moderne uitstraling met zachte lijnen. Een multifunctioneel tijdloos design voor ontbijt & lunch.
Houston is ontwikkeld voor intensief dagelijks gebruik en onderscheidt zich door de beste combinatie van kwaliteit, afwerking en duurzaamheid.Houston bestek is gepolijst 18/0 1e klas kwaliteit roestvaststaal.Houston 18/0 bestek is magnetisch en daardoor geschikt voor de magneet sorteerder en de vaatwasser/vaatspoelmachine

Serveerbestek
Stijlvol ontworpen om uw buffet nog eleganter te maken.
Ons assortiment biedt oplossingen in alle formaten om een feestelijk tintje te geven aan uw buffet.

Van de kleinste vorkjes, koffielepeltjes tot aan scherpe en grote messen. Zilver, verzilverd, RVS, zwart of koper bestek. Trendy, degelijk of design bestek? Schoondergang Van Zwanenburg heeft een breed assortiment bestek te koop. 

© 2020 Schoondergang van Zwanenburg
Realisatie: Urban Heroes

Storing? Bel +31(0)88 7890123