Inloggen | Registreren

The Lucky Cup

Ontdek de revolutionaire Lucky Cups, gemaakt van koffiedrab. Geniet niet alleen meer van je koffie, maar draag ook bij aan de vermindering van afval en investeer in de koffieboer van morgen. Kies voor duurzaamheid, genot en een circulair systeem - word ook een Lucky Bird.

Sorteer op

The Lucky Cup Koffie 180ml

The Lucky Cup Koffie 180ml

Type Bestelnr. Prijs
180 ml YLB1003 5,86
Meer informatie >
The Lucky Cup Cappuccino 340ml

The Lucky Cup Cappuccino 340ml

Type Bestelnr. Prijs
340 ml YLB1004 6,63
Meer informatie >
The Lucky Cup Cappuccino 340ml incl. deksel

The Lucky Cup Cappuccino 340ml incl. deksel

Type Bestelnr. Prijs
340 ml YLB1005 12,40
Meer informatie >

The Lucky Cup

Ontdek de revolutionaire innovatie van The Lucky Cup - waar duurzaamheid en stijl samenkomen in elk kopje. Onze kopjes worden vervaardigd uit een bijzonder en milieuvriendelijk materiaal: koffiedrab. Dit maakt ze niet alleen uniek, maar ook buitengewoon duurzaam.

Bij The Lucky Cup geloven we in het maximaliseren van de waarde van koffie, zelfs nadat de laatste druppel is gedronken. Door gebruik te maken van koffiedrab, een restproduct van de koffieproductie, geven we deze waardevolle grondstof een nieuw leven. Hierdoor verminderen we afval en dragen we bij aan een circulaire economie.

Maar laten we niet vergeten dat onze kopjes niet alleen milieuvriendelijk zijn, maar ook een lust voor het oog. Elk kopje is met zorg ontworpen en handgemaakt, met aandacht voor detail en esthetiek. Het resultaat is een uniek en elegant kopje dat elke tafel siert en jouw koffiemomenten verheft tot een nieuwe ervaring.

Het gebruik van koffiedrab als materiaal heeft nog een voordeel: het heeft van nature een isolerende eigenschap. Dit betekent dat je koffie langer warm blijft, zodat je optimaal kunt genieten van elke slok. Daarnaast voegt het aardse karakter van de koffiedrab een subtiele nuance toe aan de smaakbeleving, waardoor je koffie nog specialer wordt.

 

Schoondergang Van Zwanenburg, uw duurzame partner.

Schoondergang Van Zwanenburg is meer dan een groothandel. Al ruim 175 jaar zijn wij de specialistische Non-Food leverancier. We gaan voor partnership en vakmanschap. Ervaring leert dat we de kennis en expertise hebben om een uitgebalanceerd assortiment voor de gedekte tafel en de professionele keuken in de juiste prijs kwaliteit verhouding voor u tot in detail samen te stellen. 

© 2023 Schoondergang van Zwanenburg
Realisatie: Urban Heroes

Storing? Bel +31(0)88 7890123