Inloggen | Registreren

Hotelporselein kopen

Een breed en diep assortiment van gehard porselein voor alle situaties. Servies in alle prijsklassen en van diverse merken zoals: Grocier, Churchill en Villeroy & Boch. Allerlei traditionele vormen, maar bijvoorbeeld ook leuke oplossingen voor fingerfood. Op zoek naar dat ene perfecte schaaltje voor uw nieuwe gerecht of ideaal porselein om grote aantallen gasten snel te voorzien van eten en drinken? Schoondergang Van Zwanenburg heeft het allemaal in huis.

Schoondergang Van Zwanenburg is continu op zoek naar nieuwe trends in de wereld van eten en drinken en hier hoort natuurlijk een mooi servies bij voor op tafel of op uw buffet om uw gasten te verleiden en uw gerechten en keukenproces volledig te ondersteunen. Wij letten op aspecten als: uitstraling, sfeer, mode, trends, originaliteit en functionaliteit van een eventueel servies.

Vanuit onze visie zijn wij ons echter ook bewust van onze maatschappelijke verantwoordelijkheid. Wij zetten ons in om de invloed van onze activiteiten op bijvoorbeeld het milieu tot een minimum te beperken. Hier hoort in onze ogen dan ook een servies bij voldoet aan de wet- en regelgeving en beheersing van milieu risico's plus een goed gebruik van eventuele grondstoffen garandeert. Vandaar dat wij onder ons Grocier label ook een Grocier Green lijn hebben laten fabriceren, waarvan het fabricageproces ISO 14001 en OHSAS 18001 gecertificeerd is en voldoet aan de Reach Declaration.

Wilt u meer weten over hotelporselein en servies voor uw bedrijfsrestaurant of catering, kunnen wij u altijd helpen.   

Heeft u een vraag? Neem gerust contact met ons op.

© 2018 Schoondergang van Zwanenburg
Realisatie: Urban Heroes

Storing? Bel +31 (0)10 288 57 79