Inloggen | Registreren

Hotelporselein

Een breed en diep assortiment van gehard porselein voor alle situaties. Servies in alle prijsklassen en van diverse merken zoals: Grocier, Churchill en Villeroy & Boch. Allerlei traditionele vormen, maar bijvoorbeeld ook leuke oplossingen voor fingerfood. Op zoek naar dat ene perfecte schaaltje voor uw nieuwe gerecht of ideaal porselein om grote aantallen gasten snel te voorzien van eten en drinken? Hotelporselein koopt u bij Schoondergang Van Zwanenburg.

Hotelporselein Groothandel

Schoondergang Van Zwanenburg is een groothandel met uitgebreide collectie hotelporselein met een uitgebreide collectie van verschillende merken zoals onder andere Grocier, Bonna, Steelite, Villeroy & Boch en Walkure. Als groothandel in hotelporselein beschikken wij over een grote voorraad en producten in allerlei prijsklassen zodat u altijd iets vindt dat past bij uw wensen en bedrijf! 

Hotelporselein online kopen

Een uitgebreid assortiment hotelporselein koopt u online bij Schoondergang van Zwanenburg. Servies van verschillende merken in allerlei vormen en maten. Maar ook leuke en originele oplossingen voor het serveren van fingerfood vindt en koopt u online bij Schoondergang Van Zwanenburg. Bent u op zoek naar het perfecte schaaltje om uw nieuwe gerecht in te serveren of handig en stijlvol servies zodat u al uw gasten snel kan voorzien van eten en drinken? Ontdek onze collectie op onze website en koop gemakkelijk en direct online uw hotelporselein! 

Hotelporselein outlet

Naast het verkopen van nieuw hotelporselein beschikt Schoondergang Van Zwanenburg ook over een hotelporselein outlet. Hier vindt u stijlvol en verschillende soorten hotelporselein van hoogwaardige kwaliteit voor aantrekkelijke prijzen. Ons outlet hotelporselein vullen wij regelmatig aan met nieuwe producten zodat u voldoende uitzoek heeft. U kunt de outlet hotelporselein producten online kopen via onze webshop. 

Servies hotelporselein

Schoondergang Van Zwanenburg is continu op zoek naar nieuwe trends in de wereld van eten en drinken en daar hoort natuurlijk een mooi servies bij voor op tafel of het buffet. Bij de aanschaf van hotelporselein servies letten wij op aspecten als: uitstraling, sfeer, mode, trends, originaliteit en functionaliteit. Het assortiment van servies hotelporselein dat wij verkopen is dan ook zeer uitgebreid, met voldoende keuze zodat er altijd iets past bij uw smaak en wensen. 

Wilt u meer weten over hotelporselein en servies voor uw bedrijfsrestaurant of catering, kunnen wij u altijd helpen.   

© 2020 Schoondergang van Zwanenburg
Realisatie: Urban Heroes

Storing? Bel +31(0)88 7890123