Service & Onderhoud

Schoondergang Van Zwanenburg is 365 dagen per jaar bereikbaar voor een eventuele storing aan koel- en keukenapparatuur. Daarnaast voeren wij voor u preventief onderhoud uit aan alle professionele keuken- en koelapparatuur om tussentijdse storingen zoveel mogelijk te voorkomen en de technische levensduur van uw apparatuur te verlengen.

Schoondergang Van Zwanenburg Service & Onderhoud

Storingen aan uw grootkeukenapparatuur.

Wij verrichten storingswerkzaamheden aan alle keuken- en koelapparatuur in uw professionele keuken. Hierbij werken wij met keiharde kerncompetenties wat betreft respons- en doorlooptijden van storingen, die in ons kwaliteitsysteem worden bewaakt. U zult ook merken dat onze servicemonteurs werken conform onze levensader van een servicebezoek, AORTA, waarbij A = aanmelden, O= onderzoeken, R = repareren, T= terugkoppelen en A = afmelden. Een storing aan uw apparatuur is vervelend genoeg en wij doen er alles aan om u zo snel en goed mogelijk van dienst te zijn, zodat u snel verder kunt.

Preventief onderhoud aan uw grootkeukenapparatuur.

Preventief onderhoud verkleint de kans op storingen aanzienlijk en verlengt de technische levensduur. Wij bieden overzichtelijke onderhoudscontracten waarbij het risico van de variabele kosten van storingen wat betreft voorrijden, arbeidsloon en materialen in toenemende mate bij ons komt te liggen. Schoondergang Van Zwanenburg is uniek in de Nederlandse markt wat betreft de synergie van 3 aan√©√©ngesloten non-food disciplines. Advies wat betreft de status van apparatuur en rapportage van deze kosten in vergelijking met bijvoorbeeld de prijs, is slechts een greep uit de mogelijkheden, die wij kunnen bieden wat betreft het transparant maken, het adviseren en ontzorgen. Met onze servicerapportage heeft u op ieder moment inzicht in uw keukenapparatuur. Daarnaast zijn onze monteurs gediplomeerd om NEN-3140 keuringen uit te voeren en VCA gecertificeerd.