Melamine

Melamine

Melamine servies heeft de uitstraling en beleving van porselein, maar is aanmerkelijk lichter en nagenoeg breukbestendig.

Melamine servies heeft de uitstraling en beleving van porselein, maar is aanmerkelijk lichter en nagenoeg breukbestendig. Vele traditionele vormen en uitvoeringen van schalen, kommen, borden en bakken zijn er in melamine. Het is alleen wel tot een bepaalde hoogte hittebestendig.

Melamine klinkt misschien eng, maar is wat betreft servies en schalen de ontdekking van de afgelopen jaren in professionele catering en banqueting. Zoals gesteld zijn melamine borden, kommen en schalen ondanks dat ze de sensatie en uitstraling hebben van hotelporselein en servies, aanmerkelijk lichter dan vergelijkbare porseleinen serviezen. Hierdoor zijn melamine buffet- en serveerartikelen uitermate geschikt voor evenementen- en bedrijfscatering, horeca en in de luchtvaart. Ideaal om op een aantrekkelijke manier met bijvoorbeeld grote melamine schalen uw hapjes en amuses tijdens een evenement te presententeren en rond te laten gaan, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken dat deze schaal breekt. Ook uw bedienende medewerkers zullen de voorkeur geven aan het werken met melamine serveerartikelen boven qua grootte vergelijkbare porseleinen serveerschalen.

Melamine serveer-, buffet- en tafelartikelen zijn erg sterk en slijtvast. Vanzelfsprekend kan het tot 140 graden gebruikt worden in de oven en is het vaatwasserbestendig.

Schoondergang Van Zwanenburg heeft met het merk Grocier een zeer aantrekkelijk assortiment van melamine kommen, schalen en borden op voorraad, maar levert ook een heel mooi assortiment van melamine buffetartikelen van gerenommeerde APS en Steelite.

Wilt u meer weten over melamine tafel- en banqueting en buffetartikelen voor in uw bedrijfsrestaurant of catering, kunnen wij u altijd helpen.

Terug