Grootkeukentechniek

Voor een nieuwe professionele keuken, cateringlocatie of wellicht een aanpassing van uw bestaande keuken opereren wij voor u in het gebied tussen een onafhankelijk advies tot en met volledige turn-key realisatie van grootkeukenprojecten. Vanzelfsprekend leveren wij de meest moderne grootkeukenapparatuur voor iedere toepassing en van een zeer groot scale merken.

Een adviseur, die ook grootkeukens levert.

Daar het bij professionele keukens, catering en bedrijfsrestaurants gaat om duurzame investeringen, is het vanzelfsprekend dat onze klanten op voorhand een zo helder mogelijk beeld willen krijgen van de talrijke mogelijkheden en het uiteindelijke resultaat. Daarom investeren wij continu in teken- en presentatie mogelijkheden om ons advies en onze visie zo helder mogelijk te maken. Schoondergang Van Zwanenburg maakt optimaal gebruik van deze technieken en begeleiden de projecten vanaf de aanvraagfase. Projecten, waarin wij in een vroeg stadium onze meerwaarde, neutrale expertise en visie mogen tonen, zijn ons op het lijf geschreven, want uiteindelijk keukenapparatuur en een uitgiftebuffet neerzetten hoeft volgens ons niet zo gecompliceerd te zijn als het in de praktijk soms is.

Vooruitstrevend design.

Bij de vormgeving, onderlinge samenstelling en materiaalkeuze van buffetten en meubelen, speelt de duurzaamheid van de investering en materialen eveneens een zeer voorname rol. Daarnaast zijn ook begrippen als esthetiek, gebruiksvriendelijkheid, uitstraling en beleving van uitermate groot belang.

Professionele keukenapparatuur.

Wat betreft de professionele keukenapparatuur is Schoondergang Van Zwanenburg van alle markten thuis. Voor alle operationele en logistieke uitdagingen in uw professionele keuken of uitgiftesituatie hebben wij het merk en de expertise in huis zodat uw professionele voedselvoorziening en de logsitieke stroom erachter niet alleen op hoog niveau, maar ook zo efficient mogelijk verloopt.

Direct Contact

+31 (0)10 288 57 77

Bel mij terug

U kunt hier uw telefoonnummer invoeren waarop u rechtstreeks bereikbaar bent. U wordt gratis door ons gebeld.

Stel uw vraag...

Vul de onderstaande gegevens in en u krijgt zo spoedig mogelijk antwoord op uw vraag.

Contactinfo