In het Haagse innovatiecentrum De Titaan hebben wij de complete professionele keukeninrichting verzorgd voor KiCo: een co-working keuken voor startende voedselbedrijven die hun duurzame concept willen opschalen.
Een open keuken met karakter
Samen met KiCo ontwikkelden we een flexibele en efficiënte keuken die is ingericht op intensief gebruik. Met hoogwaardige en energiezuinige apparatuur bieden we gebruikers alle ruimte om hun productieproces te verfijnen. Het resultaat is een slimme, hygiënische werkomgeving die net zo dynamisch is als de foodondernemers die er dagelijks aan de slag gaan.
De complete thermische lijn is van MKN, waaronder als primeur in Nederland de FlexiChef 3. Deze geavanceerde baklijn is zelfreinigend, energiezuinig en ontworpen om meerdere functies in één apparaat te verenigen. Ideaal voor een co-working keuken waar continu wordt gewerkt aan innovatie.
De keuken is opgebouwd volgens hygiëneklasse 2 (H2). We kozen voor 19 verrijdbare werktafels, gladde oppervlakken en een inrichting zonder overbodige hoeken en kieren. Zo is de ruimte niet alleen prettig om in te werken, maar ook gemakkelijk schoon te houden.
Quote
SVZ leverde uitstekende resultaten als exclusieve fit-out partner van KiCo voor onze innovatieve co-working keuken voor foodondernemers. Dankzij hun kennis van professionele keukenvereisten is een state-of-the-art faciliteit gerealiseerd die naadloos aansluit bij onze missie: food innovators ondersteunen.
Jan Marc Molendijk, onze contactpersoon, wist de unieke behoeften van KiCo feilloos te vertalen naar werkbare oplossingen en werd daarmee eigenlijk een verlengstuk van ons team tijdens het hele traject.
De samenwerking met SVZ en MKN voor onze thermische lijn gaf onze community van foodondernemers toegang tot geavanceerde culinaire technologie. Dit versterkte hun productiemogelijkheden aanzienlijk en gaf hun de ruimte om zich te richten op het ontwikkelen van succesvolle foodconcepten in een duurzame en inclusieve omgeving.
– Samer Simreen, mede-eigenaar KiCo
Hey,
zullen wij het over
jouw horeca-project hebben?
wist je dat wij elk meubel
zelf bouwen?
zin om te sparren
met onze ontwerpers?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en trends op het gebied van keukeninrichtingen en SVZ!