Inloggen | Registreren

Supply chain

20-04-2022

Beste relatie,

Het is u ongetwijfeld niet ontgaan. De pandemie en de geopolitieke spanningen hebben een grote impact op ons allemaal. We begrijpen dat dit ook vragen bij u oproept. Wat betekent dit voor de dienstverlening die Schoondergang VanZwanenburg aan u biedt? We informeren u graag.

De situatie heeft een directe impact op de supplychain. Concreet betekent dit datgrondstoffen beperkt beschikbaar zijn met prijsstijging tot gevolg, de beschikbaarheid en het transport van containers staat onder hoogspanning en sommige fabrikanten hebben (een deel van) de productie stilgelegd. Hierdoor krijgen we met enige regelmaat niet geleverd. Dit gaat ons aan het hart.

Schoondergang Van Zwanenburg doet er alles aan om de partner te zijn waar u op kunt rekenen. We hebben onze voorraadpositie omhoog bijgesteld, we houden de lijnen kort met onze fabrikanten en leveranciers – in Nederland en daarbuiten – en zien toe op spoedige afwikkeling van inkooporders. Zo borgen we de continuïteit van onze dienstverlening aan u. Ondanks onze inspanningen kunnen we langere levertijden en onzekerheden in levertijden niet altijd voorkomen. Ook zien we in de supplychain sterke prijsstijgingen en binnen sommige productgroepen worden dagprijzen gerekend. Hierdoor kunnen wij eventuele prijsstijgingen niet uitsluiten.

Hoewel de ontstane situatie buiten onze invloedssfeer rijkt, zien wij het – als goed partner – als onze verantwoordelijkheid om eventuele overlast tot een minimum te beperken. Waarbij we bestellingen tijdig en compleet leveren, tegen marktconforme prijzen. Maar ook zijn we graag realistisch en transparant naar u. Hoewel de toekomst onzeker is, doen wij er alles aan om de gevolgen hiervan te minimaliseren.

We waarderen het vertrouwen dat u heeft in SVZ en beroepen ons op uw begrip. Het spreekt voor zich dat we, samen met u, hopen dat deze onrustige en onzekere
situatie spoedig tot een einde komt.

Met vriendelijke groet,

Schoondergang Van Zwanenburg

© 2022 Schoondergang van Zwanenburg
Realisatie: Urban Heroes

Storing? Bel +31(0)88 7890123