Inloggen | Registreren

Gastvrij Rotterdam 2018

16-08-2018

Ook dit jaar staat Schoondergang Van Zwanenburg van 17 tot en met 19 september 2018 op Gastvrij Rotterdam: Vakbeurs voor ambitieuze horecaprofessionals in de foodservice branche.

Gastvrijheid, beleving en kwaliteit

Gastvrij Rotterdam biedt aan bijna 13.000 ondernemers en managers uit de branche een hoogstaand gastronomisch platform met een compleet aanbod producten en diensten voor de eigen bedrijfsvoering. Van 17 t/m 19 september 2018 staat Rotterdam Ahoy opnieuw in het teken van culinaire verrassingen, innovatieve food en non-food producten en oplossingen voor in de horeca. Beursbezoekers kunnen genieten van 400 exposanten, een keur aan workshops, demonstraties, masterclasses, wedstrijden en proeverijen met sterrenchefs, meesterkoks, Masters of Wine en topgastronomen. Bent u een horecaprofessional met liefde voor het vak en passie voor uw gasten? Dan mag u op dit gastvrije evenement niet ontbreken! Zorg dat u de zesde editie van Gastvrij Rotterdam in Rotterdam Ahoy niet mist! 

Net als bij Schoondergang Van Zwanenburg wordt er bij Gastvrij Rotterdam goed gelet op de directe omgeving van het eten en drinken als extra ingrediënt om van een lekkere maaltijd een geweldige ervaring te maken. Wij doen dit met onze Grootkeukentechniek, Restaurant- en Keukenartikelen aangevuld met onze complete dienstverlening in Service & Onderhoud voor in de keuken, op het buffet en op de tafel. Schoondergang Van Zwanenburg is er Voor Bereiden en Voor Bedienen. Kunde in professionele keukens en Kenners in horeca benodigdheden. Kom langs op onze stand 2.100 en laat u inspireren. 

Wees er snel bij en vraag uw persoonlijke registratiecode (1 p.p.) op via marketing@svz.nl en registreer hier voor een gratis toegangsbewijs t.w.v. €40,- OP=OP

© 2019 Schoondergang van Zwanenburg
Realisatie: Urban Heroes

Storing? Bel +31 (0)10 288 57 79