Inloggen | Registreren

Gastronorm deksels kunststof

De kunststof gastronormbakken / GN-bakken en kunststof gastronormdeksel / GN-deksels zijn er in verschillende uitvoeringen: polycarbonaat, H-pans (welke zijn vervaardigd van door de FDA goedgekeurd materiaal) en UTZ-polypropyleen. De kunststof gastronormdeksels / GN-deksels zijn leverbaar in transparant, wit, zwart of transparant amberkleurig kunststof. Zowel de kunststof gastronormbakken / GN-bakken als de roestvrijstalen gastronormbakken / GN-bakken zijn ideaal voor gebruik in een saladebuffet of als opslag en transport.

Wij verkopen G/N bakken van alle gerenommeerde merken. De modellen hebben verschillende vormen en signatuur, maar zijn geselecteerd op de technische en ergonomische eigenschappen.
De gastronorm bakken zijn uitermate geschikt voor saladebuffetten, opslag of transport en zijn eenvoudig te transporteren. Alle G/N bakken die SVZ aanbiedt voldoen geheel aan de HACCP wetgeving.
Om u de allerbeste producten voor uw keuken aan te bieden, vindt u in ons assortiment alleen producten die de hoge kwaliteit waarborgen in de professionele keuken. Het zijn stuk voor stuk CE-gemarkeerde gastronormbakken die reeds jarenlang in gebruik zijn genomen in de gastronomische wereld

Sorteer op

Deksel met greep en lepeluitsparing PC transparant

Type Bestelnr. Prijs
GN 1/6 I747681 3,90
GN 1/1 715112 12,90
GN 1/2 715122 7,90
+3 varianten
Meer informatie >

Deksel buigzaam PP transparant

Type Bestelnr. Prijs
GN 1/3 I747468 3,80
GN 1/2 I747368 5,05
Meer informatie >

Scharnierdeksel met greep PC transparant

Type Bestelnr. Prijs
GN 1/2 I747377 13,50
Meer informatie >

Scharnierdeksel met greep en lepeluitsparing PC transparant

Type Bestelnr. Prijs
GN 1/2 I747387 13,50
Meer informatie >

Deksel met greep en lepeluitsparing Hot Pan amber

Type Bestelnr. Prijs
GN 1/2 I748382 28,00
Meer informatie >

Deksel met greep PC zwart

Type Bestelnr. Prijs
GN 1/2 I747374 6,75
Meer informatie >
Deksel 2/4 GN transparant Top Notch

Deksel met greep transparant Top Notch

Type Bestelnr. Prijs
GN 2/4 W516648 12,85
Meer informatie >

Gastronormbakken / GN-bakken in kunststof polycarbonaat

GN-bakken van polycarbonaat, overal en altijd te gebruiken. GN-bakken van SVZ zijn geur- en smaakvrij en zijn bestand tegen zowel hoge als lage temperaturen en ook in de magnetron prima uit de voeten kan. De GN-bakken zijn gewoon in de vaatwasser schoon te maken en worden compleet geleverd met handige dekseltjes.

De kunststof polycarbonaat gastronormbakken / GN-bakken zijn vervaardigd uit een praktisch onbreekbaar polycarbonaat en zijn tevens bestand tegen temperaturen van -40°C. tot +99°C. Het polycarbonaat materiaal houdt de inhoud in de gastronormbak / GN-bak net zo koud als de roestvrijstalen gastronormbakken en heeft geen uitwerking of andere reactie op het voedsel. De gastronormbakken / GN-bakken zijn zonder moeite stapelbaar.De polycarbonaat gastronormbakken / GN-bakken zijn leverbaar in diverse GN maten (afmetingen en diepten):

GN-bakken van polycarbonaat hebben als grote voordeel dat ze zeer hygiënisch schoon te maken zijn en bovendien ook nog eens goed hittebestendig zijn. Met deze GN-bakken haalt u dus zeer duurzame en makkelijk te onderhouden producten in huis. Bij SVZ kiest u uit een breed assortiment GN-bakken van bekende A-merken. geheel ontworpen op basis van de meest recente gastronorm en in diverse maten en soorten verkrijgbaar.  

H-pans gastronormbakken / GN-bakken

De H-Pans van Cambro zijn nauwkeurig ontworpen volgens gastronormspecificaties en kunnen ook in de magnetron gebruikt worden (wat overigens niet geldt voor roestvrijstalen gastronormbakken / GN-bakken). Tevens zijn de H-Pans geschikt voor gebruik in onder andere verwarmde voedseluitschepwagens, au-bain marie, rechauds, chafing-dishes en schotelverwarmers.
De H-Pans hebben zowel Engelse als (Europese) metrische maatstrepen voor gemakkelijk en overzichtelijk voorraadbeheer.

Al deze eigenschappen verminderen de hanteringsstappen, omdat de H-pan van bereiding naar koeler naar oven, naar bijvoorbeeld chafing-dish gaat. Hierdoor kunt u aanzienlijk kosten mee besparen.

Andere voordelen zijn onder andere:

  • Probleemloos stapelen zonder te blijven steken
  • Ideaal voor snel invriezen, koken en opwarmen
  • Gladde antikleeflaag binnenin verhoogt de omzet en vergemakkelijkt het schoonmaken
  • Vervaardigd van de door FDA goedgekeurd materiaal dat bestand is tegen temperaturen van -40 C tot 190 C.

UTZ gastronorm schalen

De UTZ polypropyleen gastronormbakken zijn van hoogwaardig kunststof en verdragen temperaturen van -30°C tot +100°C. Tevens zijn deze UTZ-bakken stapelbaar, absoluut reuk- en smaakvrij, bestand tegen de normale huishoudzuren, oliën en vetten. De bijpassende deksels zijn van transparant kunststof.

Mocht u uw model gastronormbak /GN -bak niet kunnen vinden of bent u op zoek naar een specifiek merk of model gastronormbak / GN-bak of indien u meer informatie wenst over gastronormbakken / GN-bakken, neem contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden of kom langs in onze showroom en laat u voorlichten door onze verkoopadviseurs.

© 2021 Schoondergang van Zwanenburg
Realisatie: Urban Heroes

Storing? Bel +31(0)88 7890123