Inloggen | Registreren

Bonna

Bonna is een vooraanstaande porselein producent en levert over de hele wereld.
Het servies is van hoogwaardige premium kwaliteit, zeer sterk, krasbestendig, duurzaam en geschikt voor dagelijks intensief gebruik.


Meer dan 60% van het Bonna assortiment is voorzien van een levenslange chipgarantie. Deze producten zijn herkenbaar aan dit logo  
Dit geeft u de garantie dat er constante kwaliteit geleverd wordt.

Kenmerkend zijn de moderne en eigentijdse vormgeving en voor alle momenten de juiste kleurrijke dessins. Het servies is door de veelheid aan dessins en kleurencombinaties goed onderling te mixen en te matchen. De vele modellen en decors van Bonna zijn uniek en geven u de kans om verschillende stijlen te presenteren. Of het nu gaat om een (ontbijt) buffet een (zakelijke) lunch of een (informeel) diner. Bonna porselein zorgt voor een extra ingrediënt om van een lekkere maaltijd een geweldige ervaring te maken.

Alle delen zijn geschikt voor gebruik in de vaatwasser, oven en magnetron.

Schoondergang Van Zwanenburg is de exclusieve distributeur van Bonna porselein. Al ruim 175 jaar zijn wij de specialistische Non-Food leverancier. We gaan voor partnership en vakmanschap. Ervaring leert dat we de kennis en expertise hebben om een uitgebalanceerd assortiment voor de gedekte tafel in de juiste prijs kwaliteit verhouding voor u tot in detail samen te stellen. 

© 2023 Schoondergang van Zwanenburg
Realisatie: Urban Heroes

Storing? Bel +31(0)88 7890123