Inloggen | Registreren

Dienbladen

Professionele dienbladen

Als groothandel hebben wij een breed assortiment aan professionele dienbladen. Van het gebruik in (bedrijfs)kantines tot aan ziekenhuizen. U kunt bij Schoondergang Van Zwanenburg kiezen uit ons huismerk Grocier, tot aan Camlite en Camtray series van Cambro. Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan contact op via het contactformulier.
 

Dienbladen Grocier 

Grocier is ons huismerk. Deze professionele dienbladen zijn kwalitief erg sterk, en daarnaast tevens scherp geprijs. Neem eens een kijkje bij onze dienbladen van Grocier!
 

Dienbladen Camtray 

Camtray heeft geen verdere introductie nodig. Wij hebben de dienbladen van dit prachtige merk in ronde, ovala, driehoekige en vierkanten varianten. Laat jezelf verrassen door de dienbladen van Camtray!
 

Groothandel dienbladen 

Schoondergang van Zwanenburg is groothandel op het gebied van dienbladen. Wij leveren dienbladen van Roltex, Camtray en Camlite rechtstreeks uit voorraad
 

Dienbladen online kopen 

Een breed assortiment aan dienbladen vindt u op www.svz.nl. Ben u op zoek naar het perfecte dienblad? Of wilt u graag uw eigen logo? Dit is mogelijk bij de dienbladen van Schoondergang van Zwanenburg. 
Kijk even online en ontdek onze collectie dienbladen!


 

© 2020 Schoondergang van Zwanenburg
Realisatie: Urban Heroes

Storing? Bel +31(0)88 7890123