SERAX

SERAX

Tableware-collecties die een verhaal vertellen, zonder ooit de kernwaarden toegankelijkheid, kwaliteit en design uit het oog te verliezen. Serax is vanaf heden te verkrijgen bij Schoondergang Van Zwanenburg!

Bij Schoondergang Van Zwanenburg wordt er goed gelet op de directe omgeving van het eten en drinken als extra ingrediënt om van een lekkere maaltijd een geweldige ervaring te maken. Het assortiment van Serax sluit hier naadloos bij aan.

Vernieuwende stijlen en materialen, unieke objecten die een verhaal vertellen, zonder ooit de kernwaarden toegankelijkheid, kwaliteit en design uit het oog te verliezen.

Serax selecteert en verwerkt producten met een ziel, objecten waarmee je interieurs kunt creëren die gelukkig maken. Alle collecties – van tableware, glas en meubels over bloempotten tot verlichting – zijn stuk voor stuk ambachtelijk en altijd volgens het design en de filosofie van de ontwerper vervaardigd.

Met zijn uitgebreide gamma tableware-collecties heeft Serax zich wereldwijd op de kaart gezet als trendsetter voor prachtig geserveerde gerechten, zowel voor de professionele als de huislijk gedekte tafel. De originele ontwerpen van nationale en internationale designers bleven ook niet onopgemerkt bij sterrenchefs en hoteliers die op zoek waren naar een alternatief voor het traditionele servies. Vandaag vinden we de innovatieve en unieke collecties van Serax terug in meer dan honderd toprestaurants over de hele wereld.

Sergio Herman - Surface - Steengoed
Geïnspireerd door de ongerepte natuur van Zeeland met haar ruwe texturen en mooie onvolmaaktheden.

Anita Le Grelle - Terres de Rêves - Steengoed
Gekenmerkt door diepgaande details, door een scala van imperfecties en eigenaardigheden.
Piet Boon - BoneChina
Biedt een blanco doek voor elk gerecht dat u zich kunt inbeelden.Deel dit bericht