Het Italiaans foodconcept Bistrot Utrecht Centraal.

Het Italiaans foodconcept Bistrot Utrecht Centraal.

Bistrot Centraal op Utrecht Centraal Station is het nieuwe fast casual concept van HMSHost en biedt bezoekers Italiaanse gerechten aan, bereid met zo veel mogelijk ingrediënten afkomstig uit Hollandse bodem.

Bistrot Centraal is een Italiaans slowfoodconcept dat is ontwikkeld in samenwerking met The University of Gastronomic Sciences of Pollenzo in Milaan. Het bestaat uit diverse foodeilanden voorzien van een showbakkerij, café, streetfood, wijnbar en een counter met gourmetgerechten. Hier worden traditionele Italiaanse gerechten geserveerd op basis van lokale, gezonde (seizoens)producten en bereidingswijze. Behalve food for now kunnen er ook producten voor thuis worden gekocht. Het doel van Bistrot is een duurzame foodlocatie creëren met respect voor de omgeving, lokale cultuur en economie.

Bistrot Centraal beschikt over 350 zitplaatsen. Mensen kunnen er ontbijten, lunchen, borrelen, een broodje of salade on-the-go meenemen of uitgebreid dineren.

ATK Van Zwanenburg heeft Steelite Craft servies mogen leveren. Steelite Craft is een hele fascinerende lijn, die ideaal is voor opvallende en inspirerende voedselpresentatie in iedere professionele omgeving. De lijn is er in vier aardse kleuren, die elkaar op een mooie manier complementeren. Daarnaast voldoet Steelite Craft aan de hoge eisen, die een professionele catering- en restaurantomgeving stelt.

Daarnaast heeft ATK Van Zwanenburg glaswerk, buffet- en keukenartikelen voor Bistrot Centraal geleverd. Sommige items hiervan waren gepersonaliseerd zoals de Cambro dienbladen. 

Ook helemaal van deze tijd zijn de houten kisten van Bistrot Centraal, die bijvoorbeeld als bestekbak kunnen dienen. Veilingkisten zijn momenteel helemaal hip en trendy op het uitgiftebuffet of in een restaurant. Zij geven een authentieke, ambachtelijke en een bijna marktachtige uitstraling, wat helemaal van dit moment is. Bij Bistrot Centraal wordt eindeloos gevarieerd met de bedrukte kisten.


Deel dit bericht