Grocier krachtig in de bewezen eenvoud

Grocier krachtig in de bewezen eenvoud

Geboren vanuit een pure passie for food, genieten en ambiance. Ieder detail is met aandacht, zorg en visie ontworpen zonder de spontaniteit van het eerste moment te verliezen.

Combinaties, stijl, vormgeving en volledig bijdragen aan een ambiance van bewust genieten van food zijn cruciale aspecten voor Grocier. Het zijn de ingrediƫnten waarmee je het verschil kan maken van een lekkere maaltijd naar een geweldige ervaring.

Grocier kent diverse lijnen in hotelporselein, bestek, melamine, presentatieartikelen, koksmessen en andere keukenartikelen. Een compleet pakket van goederen geschikt voor (bedrijfs)restaurants, catering- & hospitalityservices, evenementen en (zorg)instellingen. In alles is er gelet op vormgeving, stijl, functionaliteit en met name meerwaarde voor de gebruiker. De lijnen zijn complementair aan elkaar en makkelijk met elkaar te combineren. Grocier varieert van modern, strak vormgegeven en duurzaam geproduceerde restaurant- en keukenartikelen naar tijdloze, scherp geprijsde klassiekers in de keuken, in het restaurant of op tafel.


De porseleinseries Innovation & Unique vallen onder de tijdloze, scherp geprijsde klassiekers.

Off white van kleur en goed te gebruiken als basis in combinatie met de aandachttrekkers van nu: poeder- & natuurtinten met organische vormen. 

Klik hier voor de brochure!

Deel dit bericht