Gastvrij Rotterdam 2017

Gastvrij Rotterdam 2017

Van 18 t/m 20 september staan wij op de beurs Gastvrij Rotterdam in Rotterdam Ahoy!

GASTVRIJHEID, BELEVING EN KWALITEIT

Gastvrij Rotterdam is een horecavakbeurs voor ambitieuze horecaprofessionals en biedt aan ruim 10.000 ondernemers en managers uit de branche een hoogstaand gastronomisch platform met een compleet aanbod producten en diensten voor de eigen bedrijfsvoering. 

Van 18 t/m 20 september 2017 staat Rotterdam Ahoy opnieuw in het teken van culinaire verrassingen, innovatieve food en non-food producten en oplossingen voor in de horeca. Beursbezoekers kunnen genieten van 360 exposanten, een keur aan workshops, demonstraties, masterclasses, wedstrijden en proeverijen met sterrenchefs, meesterkoks, Masters of Wine en topgastronomen. Bent u een horecaprofessional met liefde voor het vak en passie voor uw gasten? Dan mag u op dit gastvrije evenement niet ontbreken! Zorg dat u de vijfde editie van Gastvrij Rotterdam in Rotterdam Ahoy niet mist! 

Op de beurs zullen wij onze drie disciplines vertegenwoordigen: Grootkeukentechniek, Restaurant- & keukenartikelen en Service & Onderhoud. De nieuwste trends in restaurantartikelen worden op een originele manier gepresenteerd, we hebben een bar met bijpassende apparatuur inclusief zitgedeelte en een chef die onze bezoekers verrast met heerlijke hapjes.

Schoondergang Van Zwanenburg deelt een aantal uitnodigingskaarten uit (t.w.v. €40,-).
Wees er snel bij en vraag uw unieke uitnodigingscode aan via marketing@svz.nl en registreer uzelf voor een bezoek aan Gastvrij Rotterdam 2017. We zien u graag terug op onze stand in Hal 2, standnummer 200, links van de ingang!
Vragen kunt u mailen naar marketing@svz.nl


Deel dit bericht