ATK Van Zwanenburg neemt De Koksmaat Bedrijfskeukens B.V. over

ATK Van Zwanenburg neemt De Koksmaat Bedrijfskeukens B.V. over

Met ingang van 20 september 2016 gaat De Koksmaat Bedrijfskeukens B.V. verder onder de hoede van ATK Van Zwanenburg. Na de uitspraak van het faillissement van De Koksmaat Bedrijfskeukens B.V. op 6 september 2016 is er na meerdere gesprekken met ATK Van Zwanenburg een overeenstemming gekomen betreffende de voortzetting van het bedrijf.

De Koksmaat Bedrijfskeukens B.V. bestaat al 70 jaar, maar is de afgelopen periode door onder andere de crisis in zwaar weer terecht gekomen. Met de doorstart kunnen deze 70 jaren vol kennis, kunde en kwaliteit voortgezet worden.

ATK Van Zwanenburg is sinds 1845 actief in de professionele horecamarkt. Evenals De Koksmaat Bedrijfskeukens B.V. is ATK Van Zwanenburg gespecialiseerd in de wereld van professionele keukens met een eigen ontwerpafdeling en 24/7 servicedienst. Naast de kennis en kunde op het gebied van grootkeukentechniek en service & onderhoud biedt ATK Van Zwanenburg een compleet assortiment van restaurant- & keukenartikelen. Met zijn 171 jaren ervaring en persoonlijke aanpak een vertrouwde partij in de markt.

ATK Van Zwanenburg gelooft dat juist de directe omgeving van het eten en drinken de ingrediënten zijn waarmee je het verschil kan maken van een lekkere maaltijd naar een geweldige ervaring. Het is daarom dat ATK Van Zwanenburg samen met zijn opdrachtgevers altijd opzoek gaat naar hèt recept, naar hèt concept, waarin creativiteit en efficiëntie even belangrijk zijn. Een betrouwbare partner die met deze combinatie van A tot Z levert.


Deel dit bericht