ATK Van Zwanenburg levert 't Koffiehuis en Bar Centraal

ATK Van Zwanenburg levert 't Koffiehuis en Bar Centraal

Naast het restaurant Bistrot Centraal opende HMS Host 't Koffiehuis en Bar Centraal op de eerste verdieping van de Utrechtse stationshal. Ook hier heeft ATK Van Zwanenburg mooie producten voor mogen leveren.

’t Koffiehuis bevindt zich op de eerste verdieping van het Station, hoog en droogboven de drukte van de stationshal. Met 350 stoelen kan de gast op zijn gemak iets lezen, wachten op zijn aansluiting of gewoon even lekker ontspannen na een dagje shoppen met een goede latte machiatto. ATK Van Zwanenburg heeft onder andere het servies voorzien van 't Koffiehuis logo, RVS dienblad voorzien van 't Koffiehuis logo en de presentatiematerialen geleverd.

In Bar Centraal kan de gast rustig genieten van een biertje uit de speciaal ontworpen biertap. Naast het regionaal gebrouwen bier kunnen gasten hier genieten van regionale, eerlijke producten van goede kwaliteit. ATK Van Zwanenburg heeft hier onder andere het servies, Lava cocottes, Epicurean vaatwasmachine bestendige planken en presentatiematerialen geleverd.


Deel dit bericht