Na een renovatie straat De Boshut als nooit tevoren. Dit gezellige café is dé ideale plek voor een goede koffie, een vers croissantje of een borrel in de zon. Gelegen tussen de Scheveningse Bosjes en het Westbroekpark, is het de perfecte tussenstop voor een ontspannen moment. Maar achter de schermen draait alles om efficiëntie en daar hebben wij voor gezorgd.
Klein van formaat, groots in efficiëntie
In een compacte keuken is een slimme indeling essentieel. Daarom hebben we iedere vierkante centimeter optimaal benut. De convectieoven staat op een op maat gemaakte onderstel, compleet met een uittrekbaar plankje waarop warme broodjes kunnen rusten.
Voor de bereiding van al het lekkers hebben we een Angelo Po baklijn geïntegreerd. Dankzij de undercounter koellades direct onder de baklijn is alles binnen handbereik, zonder in te leveren op ruimte.
Quote:
Efficiënt, praktisch en precies op maat gemaakt voor de workflow van De Boshut. We zijn blij met het eindresultaat. – Kirsten, eigenaar De Boshut
Ook fan van een fijne koffiespot? Bekijk dan hun andere locatie, waar wij de keuken ook hebben gerealiseerd: John & June’s!
Hey,
zullen wij het over
jouw horeca-project hebben?
wist je dat wij elk meubel
zelf bouwen?
zin om te sparren
met onze ontwerpers?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en trends op het gebied van keukeninrichtingen en SVZ!